Franțiya kasabalar listesi

Vikipediya saydından
Git hem: kullan, ara

Franțiya kasabalar listesi.

Sayı Kasaba Departement Bölge Nüfus 2006
1 Paris Paris İle-de-France 2,181,371
2 Marsiliya Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Côte d'Azur 839,043
3 Lyon Rhone Rhone-Alpes 472,305
4 Toulouse Haute-Garonne Midi-Pyrénées 437,715
5 Nice Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 347,060
6 Nantes Loire-Atlantique Pays de la Loire 282,853
7 Strasbourg Bas-Rhin Alsace 272,975
8 Montpellier Hérault Languedoc-Roussillon 251,634
9 Bordeaux Gironde Aquitaine 232,260
10 Lille Nord Nord-Pas-de-Calais 226,014
11 Rennes VIlle-et-Vilaine Brittany 209,613
12 Reims Marne Champagne-Ardenne 183,837
13 Le Havre Seine-Maritime Haute-Normandie 182,580
14 Sent-Etienne Loire Rhône-Alpes 177,480
15 Toulon Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 167,816
16 Grenoble Isère Rhône-Alpes 156,107
17 Angers Maine-et-Loire Pays de la Loire 152,337
18 Dijon Côte-d'Or Bourgogne 151,504
19 Brest Finistère Brittany 144,548
20 Nimes Gard Languedoc-Roussillon 144,092
21 Le Mans Sarthe Pays de la Loire 144,016
22 Aix-en-Provence Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Côte d'Azur 142,534
23 Clermont-Ferrand Puy-de-Dôme Auvergne 138,992
24 Sent-Denis Reunion Reunion 138,314
25 Tours Indre-et-Loire Merkez 136,942
26 Limoges Haute-Vienne Limousin 136,539
27 Villeurbanne Rhône Rhône-Alpes 136,473
28 Amiens Somme Picardy 136,105
29 Metz Moselle Lorraine 124,435
30 Besançon Doubs Franche-Comte 117,080
31 Perpignan Pyrénées-Orientales Languedoc-Roussillon 115,326
32 Orleans Loiret Merkez 113,130
33 Mulhouse Haut-Rhin Alsace 110,514
34 Caen Calvados Basse-Normandie 110,399
35 Boulogne-Billancourt Hauts-de-Seine Île-de-France 110,251
36 Rouen Seine-Maritime Haute-Normandie 107,904
37 Nancy Meurthe-et-Moselle Lorraine 105,468
38 Argenteuil Val-d'Oise Île-de-France 102,683
39 Montreuil Seine-Saint-Denis Île-de-France 101,587
40 Sent-Paul Reunion Reunion 99,291
41 Roubaix Nord Nord-Pas-de-Calais 97,952
42 Sent-Denis Seine-Sent-Denis Île-de-France 97,875
43 Avignon Vaucluse Provence-Alpes-Côte d'Azur 92,454
44 Tourcoing Nord Nord-Pas-de-Calais 92,357
45 Fort-de-France Martinique Martinique 90,347
46 Creteil Val-de-Marne Île-de-France 88,939
47 Poitiers Vienne Poitou-Charentes 88,776
48 Nanterre Hauts-de-Seine Île-de-France 88,316
49 Versailles Yvelines Île-de-France 87,549
50 Courbevoie Hauts-de-Seine Île-de-France 84,415
51 Pau Pyrénées-Atlantiques Aquitaine 83,903
52 Vitry-sur-Seine Val-de-Marne Île-de-France 82,902
53 Asnières-sur-Seine Hauts-de-Seine Île-de-France 82,351
54 Colombes Hauts-de-Seine Île-de-France 82,026
55 Aulnay-sous-Bois Seine-Saint-Denis Île-de-France 81,600
56 Rueil-Malmaison Hauts-de-Seine Île-de-France 77,625
57 La Rochelle Charente-Maritime Poitou-Charentes 77,196
58 Antibes Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 75,820
59 Sent-Maur-des-Fossés Val-de-Marne Île-de-France 75,214
60 Calais Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 74,888
61 Champigny-sur-Marne Val-de-Marne Île-de-France 74,863
62 Saint-Pierre Reunion Reunion 74,480
63 Aubervilliers Seine-Sent-Denis Île-de-France 73,506
64 Béziers Hérault Languedoc-Roussillon 72,245
65 Bourges Cher Merkez 70,828
66 Cannes Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 70,610
67 Le Tampon Reunion Reunion 69,849
68 Dunkerque Nord Nord-Pas-de-Calais 69,274
69 Sent-Nazaire Loire-Atlantique Pays de la Loire 68,838
70 Drancy Seine-Sent-Denis Île-de-France 66,063
71 Colmar Haut-Rhin Alsace 65,713
72 Merignac Gironde Aquitaine 65,469
73 Valence Drôme Rhone-Alpes 65,263
74 Quimper Finistère Brittany 64,902
75 Ajaccio Corse-du-Sud Korsika 63,723
76 Levallois-Perret Hauts-de-Seine İle-de-France 62,851
77 Issy-les-Moulineaux Hauts-de-Seine İle-de-France 61,471
78 Neuilly-sur-Seine Hauts-de-Seine Île-de-France 61,471
79 Troyes Aube Champagne-Ardenne 61,344
80 Noisy-le-Grand Seine-Sent-Denis İle-de-France 61,341
81 Villeneuve d'Ascq Nord Nord-Pas-de-Calais 61,151
82 Antony, Hauts-de-Seine Hauts-de-Seine İle-de-France 60,552
83 Les Abymes Guadeloupe Guadeloupe 60,053
84 Sarcelles Val-d'Oise İle-de-France 58,654
85 Lorient Morbihan Brittany 58,547
86 Niort Deux-Sèvres Poitou-Charentes 58,066
87 Cayenne Franțsuz Gayanası Franțsuz Gayanası 58,004
88 Chambéry Savoie Rhone-Alpes 57,543
89 Pessac Gironde Aquitaine 57,187
90 Vénissieux Rhône Rhone-Alpes 57,179
91 Clichy Hauts-de-Seine İle-de-France 57,162
92 Cergy Val-d'Oise İle-de-France 56,873
93 Sent-Quentin Aisne Picardy 56,792
94 La Seyne-sur-Mer Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 56,768
95 Ivry-sur-Seine Val-de-Marne İle-de-France 55,608
96 Beauvais Oise Picardy 55,481
97 Hyères Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 55,007
98 Cholet Maine-et-Loire Pays de la Loire 54,632
99 Montauban Tarn-et-Garonne Midi-Pyrenees 53,941
100 Pantin Seine-Saint-Denis İle-de-France 53,577
101 Bondy Seine-Saint-Denis İle-de-France 53,311
102 Maisons-Alfort Val-de-Marne İle-de-France 53,233
103 Vannes Morbihan Brittany 53,079
104 Evry Essonne İle-de-France 52,651
105 Charleville-Mézières Ardennes Champagne-Ardenne 51,997
106 Arles Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Côte d'Azur 51,970
107 Saint-Andre Reunion Reunion 51,817
108 Fontenay-sous-Bois Val-de-Marne İle-de-France 51,727
109 Sartrouville Yvelines İle-de-France 51,600
110 Epinay-sur-Seine Seine-Sent-Denis İle-de-France 51,598
111 Fréjus Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 51,537
112 Evreux Eure Haute-Normandie 51,239
113 Laval Mayenne Pays de la Loire 51,233
114 Le Blanc-Mesnil Seine-Sent-Denis İle-de-France 51,109
115 Sevran Seine-Sent-Denis İle-de-France 51,106
116 Annecy Haute-Savoie Rhone-Alpes 51,023
117 Belfort Territoire de Belfort Franche-Comte 50,863
118 Narbonne Aude Languedoc-Roussillon 50,776
119 La Roche-sur-Yon Vendée Pays de la Loire 50,717
120 Clamart Hauts-de-Seine İle-de-France 50,655
121 Villejuif Val-de-Marne İle-de-France 50,571
122 Brive-la-Gaillarde Corrèze Limousin 50,009
123 Sent-Malo Ille-et-Vilaine Brittany 49,661
124 Sent-Louis Reunion Reunion 49,455
125 Meaux Seine-et-Marne İle-de-France 48,842
126 Grasse Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 48,801
127 Albi Tarn Midi-Pyrenees 48,712
128 Chelles Seine-et-Marne İle-de-France 48,616
129 Blois Loir-et-Cher Merkez 48,487
130 Cagnes-sur-Mer Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Cote d'Azur 48,313
131 Bobigny Seine-Saint-Denis İle-de-France 47,806
132 Châteauroux Indre Merkez 47,559
133 Vincennes Val-de-Marne İle-de-France 47,488
134 Carcassonne Aude Languedoc-Roussillon 46,639
135 Chalon-sur-Saone Saône-et-Loire Bourgogne 46,534
136 Sent-Brieuc Côtes-d'Armor Brittany 46,437
137 Martigues Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Cote d'Azur 46,318
138 Châlons-en-Champagne Marne Champagne-Ardenne 46,184
139 Tarbes Hautes-Pyrénées Midi-Pyrenees 45,433
140 Montrouge Hauts-de-Seine İle-de-France 45,178
141 Meudon Hauts-de-Seine İle-de-France 44,745
142 Aubagne Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Cote d'Azur 44,682
143 Bayonne Pyrénées-Atlantiques Aquitaine 44,406
144 Boulogne-sur-Mer Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 44,273
145 Suresnes Hauts-de-Seine İle-de-France 44,197
146 Sent-Herblain Loire-Atlantique Pays de la Loire 43,901
147 Bastia Haute-Corse Korsika 43,577
148 Castres Tarn Midi-Pyrenees 43,141
149 Gennevilliers Hauts-de-Seine İle-de-France 43,054
150 Sete Hérault Languedoc-Roussillon 43,008
151 Puteaux Hauts-de-Seine İle-de-France 42,981
152 Sent-Ouen Seine-Sent-Denis İle-de-France 42,950
153 Wattrelos Nord Nord-Pas-de-Calais 42,852
154 Douai Nord Nord-Pas-de-Calais 42,766
155 Alfortville Val-de-Marne İle-de-France 42,743
156 Le Cannet Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Cote d'Azur 42,531
157 Valenciennes Nord Nord-Pas-de-Calais 42,426
158 Angouleme Charente Poitou-Charentes 42,096
159 Istres Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Cote d'Azur 42,090
160 Compiegne Oise Picardy 42,036
161 Arras Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 42,015
162 Mantes-la-Jolie Yvelines İle-de-France 41,930
163 Livry-Gargan Seine-Sent-Denis İle-de-France 41,556
164 Caluire-et-Cuire Rhône Rhone-Alpes 41,418
165 Sent-Germain-en-Laye Yvelines İle-de-France 41,312
166 Rosny-sous-Bois Seine-Saint-Denis İle-de-France 41,174
167 Thionville Moselle Lorraine 41,127
168 Corbeil-Essonnes Essonne İle-de-France 40,929
169 Talence Gironde Aquitaine 40,920
170 Cherbourg-Octeville Manche Basse-Normandie 40,838
171 Sent-Priest Rhône Rhone-Alpes 40,746
172 Vaulx-en-Velin Rhone Rhone-Alpes 40,300
173 Massy Essonne İle-de-France 40,183
174 Bourg-en-Bresse Ain Rhone-Alpes 40,156
175 Salon-de-Provence Bouches-du-Rhone Provence-Alpes-Cote d'Azur 40,147
176 Chartres Eure-et-Loir Merkez 40,022
177 Ales Gard Languedoc-Roussillon 39,943
178 Montluçon Allier Auvergne 39,889
179 Le Lamentin Martinique Martinique 39,847
180 Garges-les-Gonesse Val-d'Oise İle-de-France 39,672
181 Marcq-en-Barœul Nord Nord-Pas-de-Calais 38,939
182 Bagneux Hauts-de-Seine İle-de-France 38,936
183 Bron Rhone Rhone-Alpes 38,919
184 Noisy-le-Sec Seine-Sent-Denis İle-de-France 38,587
185 Nevers Nievre Bourgogne 38,496
186 Le Port Reunion Reunion 38,148
187 Gagny Seine-Sent-Denis İle-de-France 37,729
188 Melun Seine-et-Marne İle-de-France 37,663
189 Anglet Pyrénées-Atlantiques Aquitaine 37,646
190 Auxerre Yonne Bourgogne 37,419
191 Reze Loire-Atlantique Pays de la Loire 37,333
192 Gap Hautes-Alpes Provence-Alpes-Côte d'Azur 37,332
193 Savigny-sur-Orge Essonne İle-de-France 37,259
194 Vitrolles Bouches-du-Rhone Provence-Alpes-Côte d'Azur 37,190
195 Draguignan Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 37,088
196 La Courneuve Seine-Saint-Denis İle-de-France 37,03
197 Joue-les-Tours Indre-et-Loire Merkez 36,233
198 Choisy-le-Roi Val-de-Marne İle-de-France 36,198
199 Roanne Loire Rhone-Alpes 36,126
200 Poissy Yvelines İle-de-France 35,860
201 Echirolles Isère Rhône-Alpes 35,687
202 Sent-Chamond Loire Rhône-Alpes 35,608
203 Villepinte Seine-Sent-Denis İle-de-France 35,592
204 Lens Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 35,583
205 Tremblay-en-France Seine-Sent-Denis İle-de-France 35,340
206 Sent-Martin-d'Heres Isère Rhône-Alpes 35,217
207 Haguenau Bas-Rhin Alsace 34,891
208 Stains Seine-Saint-Denis İle-de-France 34,670
209 Pontault-Combault Seine-et-Marne İle-de-France 34,546
210 Chatellerault Vienne Poitou-Charentes 34,402
211 Six-Fours-les-Plages Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 34,325
212 Villefranche-sur-Saone Rhone Rhône-Alpes 34,188
213 Macon Saône-et-Loire Bourgogne 34,171
214 Bagnolet Seine-Sent-Denis İle-de-France 34,069
215 Sainte-Genevieve-des-Bois Essonne İle-de-France 34,024
216 Epinal Vosges Lorraine 34,014
217 Montigny-le-Bretonneux Yvelines İle-de-France 33,968
218 Montelimar Drome Rhone-Alpes 33,924
219 Sent-Raphael Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 33,804
220 Agen Lot-et-Garonne Aquitaine 33,728
221 Sent-Laurent-du-Maroni Franțsuz Gayanası Franțsuz Gayanası 33,707
222 Conflans-Sainte-Honorine Yvelines İle-de-France 33,671
223 Dieppe Seine-Maritime Haute-Normandie 33,618
224 Sent-Joseph Reunion Reunion 33,509
225 Creil Oise Picardy 33,479
226 Neuilly-sur-Marne Seine-Sent-Denis İle-de-France 33,352
227 Sent-Benoît Reunion Reunion 33,187
228 Romans-sur-Isere Drome Rhône-Alpes 33,138
229 Franconville Val-d'Oise İle-de-France 32,988
230 Marignane Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Côte d'Azur 32,921
231 Dreux Eure-et-Loir Merkez 32,723
232 Maubeuge Nord Nord-Pas-de-Calais 32,699
233 Les Mureaux Yvelines İle-de-France 32,634
234 Cambrai Nord Nord-Pas-de-Calais 32,594
235 Lievin Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 32,565
236 La Ciotat Bouches-du-Rhone Provence-Alpes-Côte d'Azur 32,126
237 Colomiers Haute-Garonne Midi-Pyrénées 32,110
238 Chatillon Hauts-de-Seine İle-de-France 32,077
239 Le Perreux-sur-Marne Val-de-Marne İle-de-France 32,067
240 Chatenay-Malabry Hauts-de-Seine İle-de-France 31,873
241 Plaisir Yvelines İle-de-France 31,539
242 Vandœuvre-les-Nancy Meurthe-et-Moselle Lorraine 31,447
243 Viry-Chatillon Essonne İle-de-France 31,252
244 Schiltigheim Bas-Rhin Alsace 31,239
245 Thonon-les-Bains Haute-Savoie Rhône-Alpes 31,213
246 Houilles Yvelines İle-de-France 30,835
247 Nogent-sur-Marne Val-de-Marne İle-de-France 30,632
248 Athis-Mons Essonne İle-de-France 30,615
249 Vallauris Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 30,610
250 Sainte-Marie Reunion Reunion 30,596
251 Malakoff Hauts-de-Seine İle-de-France 30,509
252 Villeneuve-Sent-Georges Val-de-Marne İle-de-France 30,450
253 L'Hay-les-Roses Val-de-Marne İle-de-France 30,428
254 Palaiseau Essonne İle-de-France 30,339
255 Mont-de-Marsan Landes Aquitaine 30,230
256 Goussainville Val-d'Oise İle-de-France 30,142
257 Vienne Isère Rhône-Alpes 30,092
258 Sent-Laurent-du-Var Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 30,076
259 Sotteville-les-Rouen Seine-Maritime Haute-Normandie 30,076
260 Villenave-d'Ornon Gironde Aquitaine 29,958
261 Orange Vaucluse Provence-Alpes-Côte d'Azur 29,859
262 Rillieux-la-Pape Rhône Rhône-Alpes 29,562
263 Perigueux Dordogne Aquitaine 29,558
264 Le Chesnay Yvelines İle-de-France 29,542
265 Trappes Yvelines İle-de-France 29,529
266 Aurillac Cantal Auvergne 29,477
267 Chatou Yvelines İle-de-France 29,472
268 Clichy-sous-Bois Seine-Saint-Denis İle-de-France 29,412
269 Sent-Cloud Hauts-de-Seine İle-de-France 29,385
270 Villiers-sur-Marne Val-de-Marne İle-de-France 29,369
271 Thiais Val-de-Marne İle-de-France 29,315
272 Sent-Leu Reunion Reunion 28,969
273 Meyzieu Rhone Rhone-Alpes 28,738
274 Draveil Essonne İle-de-France 28,736
275 Pontoise Val-d'Oise İle-de-France 28,674
276 Saumur Maine-et-Loire Pays de la Loire 28,654
277 Annemasse Haute-Savoie Rhône-Alpes 28,572
278 Yerres Essonne İle-de-France 28,572
279 Lambersart Nord Nord-Pas-de-Calais 28,543
280 Alençon Orne Basse-Normandie 28,458
281 Soissons Aisne Picardy 28,442
282 Charenton-le-Pont Val-de-Marne İle-de-France 28,395
283 Villemomble Seine-Sent-Denis İle-de-France 28,339
284 Guyancourt Yvelines İle-de-France 28,219
285 Vierzon Cher Merkez 28,147
286 Ermont Val-d'Oise İle-de-France 28,074
287 Baie-Mahault Guadeloupe Guadeloupe 27,906
288 Sent-Etienne-du-Rouvray Seine-Maritime Haute-Normandie 27,815
289 Bergerac Dordogne Aquitaine 27,716
290 Menton Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 27,655
291 Bezons Val-d'Oise İle-de-France 27,652
292 Cachan Val-de-Marne İle-de-France 27,590
293 Elancourt Yvelines İle-de-France 27,577
294 Pierrefitte-sur-Seine Seine-Saint-Denis İle-de-France 27,532
295 Carpentras Vaucluse Provence-Alpes-Côte d'Azur 27,451
296 Aix-les-Bains Savoie Rhône-Alpes 27,375
297 Le Gosier Guadeloupe Guadeloupe 27,370
298 La Garenne-Colombes Hauts-de-Seine İle-de-France 27,188
299 Bois-Colombes Hauts-de-Seine İle-de-France 27,151
300 Villiers-le-Bel Val-d'Oise İle-de-France 27,130
301 Sent-Dizier Haute-Marne Champagne-Ardenne 26,972
302 Sens Yonne Bourgogne 26,961
303 Sent-Médard-en-Jalles Gironde Aquitaine 26,934
304 Vanves Hauts-de-Seine İle-de-France 26,878
305 Biarritz Pyrénées-Atlantiques Aquitaine 26,690
306 Ris-Orangis Essonne İle-de-France 26,620
307 Montbeliard Doubs Franche-Comté 26,535
308 Saintes Charente-Maritime Poitou-Charentes 26,531
309 Laon Aisne Picardy 26,522
310 Bethune Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 26,472
311 Taverny Val-d'Oise İle-de-France 26,436
312 Illkirch-Graffenstaden Bas-Rhin Alsace 26,368
313 Vigneux-sur-Seine Essonne İle-de-France 26,333
314 Rochefort Charente-Maritime Poitou-Charentes 26,299
315 Sucy-en-BrieVigneux-sur-Seine Val-de-Marne İle-de-France 26,261
316 La Possession Reunion Reunion 26,242
317 Le Grand-Quevilly Seine-Maritime Haute-Normandie 26,226
318 Gonesse Val-d'Oise İle-de-France 26,152
319 Montfermeil Seine-Saint-Denis İle-de-France 26,121
320 Vichy Allier Auvergne 26,108
321 Grigny Essonne İle-de-France 25,981
322 Sannois Val-d'Oise İle-de-France 25,939
323 Henin-Beaumont Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 25,915
324 Brunoy Essonne İle-de-France 25,856
325 Herblay Val-d'Oise İle-de-France 25,824
326 Cavaillon Vaucluse Provence-Alpes-Côte d'Azur 25,819
327 Oullins Rhône Rhône-Alpes 25,694
328 Rambouillet Yvelines İle-de-France 25,661
329 La Garde Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 25,621
330 Fresnes Val-de-Marne İle-de-France 25,575
331 Le Kremlin-Bicetre Val-de-Marne İle-de-France 25,567
332 Tournefeuille Haute-Garonne Midi-Pyrénées 25,444
333 Romainville Seine-Saint-Denis İle-de-France 25,199
334 Savigny-le-Temple Seine-et-Marne İle-de-France 25,130
335 Les Ulis Essonne İle-de-France 24,962
336 La Teste-de-Buch Gironde Aquitaine 24,911
337 Armentieres Nord Nord-Pas-de-Calais 24,836
338 Decines-Charpieu Rhône Rhône-Alpes 24,668
339 Dole Jura Franche-Comté 24,606
340 Matoury Franțsuz Gayanası Franțsuz Gayanası 24,583
341 Villeneuve-la-Garenne Hauts-de-Seine İle-de-France 24,568
342 Miramas Bouches-du-Rhone Provence-Alpes-Côte d'Azur 24,517
343 Sent-Sebastien-sur-Loire Loire-Atlantique Pays de la Loire 24,508
344 Champs-sur-Marne Seine-et-Marne İle-de-France 24,499
345 Epernay Marne Champagne-Ardenne 24,456
346 Begles Gironde Aquitaine 24,417
347 Chaumont Haute-Marne Champagne-Ardenne 24,357
348 Orvault Loire-Atlantique Pays de la Loire 24,218
349 Abbeville Somme Picardy 24,052
350 Rodez Aveyron Midi-Pyrénées 24,028
351 Vernon Eure Haute-Normandie 24,018
352 Fontenay-aux-Roses Hauts-de-Seine İle-de-France 23,964
353 Lunel Hérault Languedoc-Roussillon 23,914
354 Le Robert Martinique Martinique 23,856
355 Bruay-la-Buissiere Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 23,813
356 Le Creusot Saône-et-Loire Bourgogne 23,813
357 Kourou Franțsuz Gayanası Franțsuz Gayanası 23,813
358 Sevres Hauts-de-Seine İle-de-France 23,726
359 Bourgoin-Jallieu Isère Rhône-Alpes 23,659
360 Eaubonne Val-d'Oise İle-de-France 23,640
361 Muret Haute-Garonne Midi-Pyrénées 23,622
362 Oyonnax Ain Rhône-Alpes 23,618
363 Villeneuve-sur-Lot Lot-et-Garonne Aquitaine 23,466
364 Le Bouscat Gironde Aquitaine 23,411
365 Lisieux Calvados Basse-Normandie 23,343
366 Le Plessis-Robinson Hauts-de-Seine İle-de-France 23,312
367 Villeparisis Seine-et-Marne İle-de-France 23,302
368 Libourne Gironde Aquitaine 23,296
369 Cenon Gironde Aquitaine 23,171
370 Montgeron Essonne İle-de-France 23,105
371 Sainte-Anne Guadeloupe Guadeloupe 23,073
37 Coudekerque-Branche Nord Nord-Pas-de-Calais 22,994
373 Gradignan Gironde Aquitaine 22,988
374 Fontaine Isère Rhône-Alpes 22,936
375 Montigny-les-Metz Moselle Lorraine 22,843
376 Herouville-Sent-Clair Calvados Basse-Normandie 22,766
377 Bretigny-sur-Orge Essonne İle-de-France 22,753
378 La Madeleine Nord Nord-Pas-de-Calais 22,681
379 Sent-Ouen-l'Aumone Val-d'Oise İle-de-France 22,681
380 Lanester Morbihan Brittany 22,627
381 Etampes Essonne İle-de-France 22,568
382 Maisons-Laffitte Yvelines İle-de-France 22,566
383 Frontignan Hérault Languedoc-Roussillon 22,410
384 Mons-en-Barœul Nord Nord-Pas-de-Calais 22,360
385 Torcy Seine-et-Marne İle-de-France 22,299
386 Sent-Mande Val-de-Marne İle-de-France 22,211
387 Sainte-Foy-les-Lyon Rhône Rhône-Alpes 22,208
388 Millau Aveyron Midi-Pyrénées 22,133
389 Le Petit-Quevilly Seine-Maritime Haute-Normandie 22,132
390 Sent-Pol-sur-Mer Nord Nord-Pas-de-Calais 22,100
391 Les Lilas Seine-Saint-Denis İle-de-France 22,071
392 La Valette-du-Var Var Provence-Alpes-Côte d'Azur 22,067
393 La Valette-du-Var Moselle Lorraine 21,956
394 Gif-sur-Yvette Essonne İle-de-France 21,816
395 Beaune Cote-d'Or Bourgogne 21,778
396 Sarreguemines Moselle Lorraine 21,733
397 Morsang-sur-Orge Essonne İle-de-France 21,717
398 Sainte-Suzanne [Reunion Reunion 21,714
399 Sent-Die-des-Vosges Vosges Lorraine 21,642
400 Combs-la-Ville Seine-et-Marne İle-de-France 21,603
401 Auch Gers Midi-Pyrénées 21,545
402 Cormeilles-en-Parisis Val-d'Oise İle-de-France 21,503
403 Sent-Gratien Val-d'Oise İle-de-France 21,436
404 Schœlcher Martinique Martinique 21,419
405 Fleury-les-Aubrais Loiret Merkez 21,418
406 Montmorency Val-d'Oise İle-de-France 21,416
407 Loos Nord Nord-Pas-de-Calais 21,410
408 Grande-Synthe Nord Nord-Pas-de-Calais 21,408
409 Agde Hérault Languedoc-Roussillon 21,293
410 Roissy-en-Brie Seine-et-Marne İle-de-France 21,230
411 Deuil-la-Barre Val-d'Oise İle-de-France 21,230
412 La Celle-Sent-Cloud Yvelines İle-de-France 21,202
413 Blagnac Haute-Garonne Midi-Pyrénées 21,199
414 Orly Val-de-Marne İle-de-France 21,197
415 Manosque Alpes-de-Haute-Provence Provence-Alpes-Côte d'Azur 21,162
416 Petit-Bourg Guadeloupe Guadeloupe 21,153
417 Hazebrouck Nord Nord-Pas-de-Calais 21,101
418 Vertou Loire-Atlantique Pays de la Loire 21,091
419 Gardanne Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Côte d'Azur 21,062
420 Longjumeau Essonne İle-de-France 21,048
421 Olivet Loiret Merkez 21,032
422 Le Moule Guadeloupe Guadeloupe 21,027
423 Lormont Gironde Aquitaine 20,944
424 Fougeres Ille-et-Vilaine Brittany 20,941
425 Croix Nord Nord-Pas-de-Calais 20,926
426 Mandelieu-la-Napoule Alpes-Maritimes Provence-Alpes-Côte d'Azur 20,850
427 Dammarie-les-Lys Seine-et-Marne İle-de-France 20,838
428 Dax Landes Aquitaine 20,810
429 Voiron Isère Rhône-Alpes 20,672
430 Mont-Sent-Aignan Seine-Maritime Haute-Normandie 20,659
431 Moulins Allier Auvergne 20,599
432 Le Mee-sur-Seine Seine-et-Marne İle-de-France 20,580
433 Denain Nord Nord-Pas-de-Calais 20,339
434 Les Pennes-Mirabeau Bouches-du-Rhône Provence-Alpes-Côte d'Azur 20,231
435 Les Pavillons-sous-Bois Seine-Saint-Denis İle-de-France 20,204
436 Ozoir-la-Ferriere Seine-et-Marne İle-de-France 20,152
437 Lagny-sur-Marne Seine-et-Marne İle-de-France 20,086
438 Cahors Lot Midi-Pyrénées 20,062
439 Sent-Michel-sur-Orge Essonne İle-de-France 20,041
440 Vélizy-Villacoublay Yvelines İle-de-France 20,030