Türkiye kasabalar listesi

Vikipediya saydından
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Türkiye kasabalar listesi

Sıra Kasaba 1990 2000 2007 2008 2009 Rayon
1 İstanbul 6,629,431 8,803,468 10,861,463 10,878,360 12,829,960 İstanbul
2 Ankara 2,583,963 3,203,362 3,842,737 3,894,182 4,306,105 Ankara
3 İzmir 1,758,780 2,232,265 2,644,531 2,672,126 3,276,815 İzmir
4 Bursa 834,576 1,194,687 1,537,040 1,589,530 1,854,285 Bursa
5 Adana 916,150 1,130,710 1,506,272 1,517,787 1,563,545 Adana
6 Gaziantep 603,434 853,513 1,192,023 1,235,815 1,295,050 Gaziantep
7 Konya 513,346 742,690 973,791 980,973 1003,373 Konya
8 Antalya 378,208 603,190 877,945 911,497 955,573 Antalya
9 Kayseri 425,776 536,392 775,594 781,119 911,984 Kayseri
10 Mersin 481,459 633,691 692,300 696,518 842,230 Mersin
11 Eskişehir 413,082 482,793 581,408 599,796 617,215 Eskişehir
12 Diyarbakır 373,810 545,963 613,332 613,821 614,310 Diyarbakır
13 Denizli 237,918 357,557 465,947 479,381 492,815 Denizli
14 Şannıurfa 276,528 385,588 472,238 468,993 465,748 Şannıurfa
15 Samsun 322,982 388,509 459,781 461,640 511,601 Samsun
16 Malatya 270,412 381,081 419,212 411,181 388,590 Malatya
17 Sakariya 272,039 283,752 382,226 548,120 399,022 Sakariya
18 Kahramanmaraş 228,129 326,198 380,805 385,672 384,953 Kahramanmaraş
19 Erzurum 242,391 361,235 361,160 359,752 358,344 Erzurum
20 Van 155,623 284,464 331,986 342,139 352,292 Van
21 Elazıı 204,603 266,495 319,381 312,584 305,787 Elazıı
22 Batman 147,347 246,678 293,024 298,342 313,355 Batman
23 Kocaeli 190,741 195,699 285,470 287,970 293,339 Kocaeli
24 Sivas 223,115 251,776 294,402 288,693 282,984 Sivas
25 Gebze 159,116 253,487 270,614 274,271 282,444 Kocaeli
26 Manisa 158,928 214,949 281,890 278,967 291,374 Manisa
27 Balıkesir 170,589 215,436 241,404 247,072 259,157 Balıkesir
28 Tarsus 187,508 216,382 229,921 228,471 227,021 Mersin
29 Trabzon 161,886 214,949 230,693 220,860 211,027 Trabzon
30 Çorum 116,810 161,321 202,322 206,572 210,822 Çorum
31 Çorlu 74,681 141,525 190,792 200,577 210,362 Tekirdaa
32 Osmaniye 122,307 173,977 180,477 189,112 197,747 Osmaniye
33 Adıyaman 100,045 178,538 191,627 193,250 198,433 Adıyaman
34 Kütahiya 130,944 166,665 212,934 202,118 212,444 Kütahiya
35 Kırıkkale 185,431 205,078 193,526 192,341 192,705 Kırıkkale
36 Antakya 123,871 144,910 186,243 188,310 190,377 Hatay
37 İskenderun 154,807 159,149 177,294 176,374 175,454 Hatay
38 Aydın 107,011 143,267 168,216 171,242 179,425 Aydın
39 Uşak 105,270 137,001 172,709 173,053 173,397 Uşak
40 Aksaray 90,698 129,949 153,570 161,323 171,423 Aksaray
41 Afyonkarahisar 95,643 128,516 159,967 163,207 170,455 Afyonkarahisar
42 Isparta 112,117 148,496 184,735 175,815 166,895 Isparta
43 İnegöl 73,258 119,710 154,698 158,575 162,452 Bursa
44 Çubuk 52,041 114,119 143,826 156.000 156.927 Ankara
45 Tekirdaa 80,442 107,191 133,322 137,962 142,602 Tekirdaa
46 Edirne 102,345 119,298 136,070 138,222 140,374 Edirne
47 Darıca 53,559 85,818 109,580 135,966 140,302 Kocaeli
48 Gölcük 104,234 103,996 127,206 130,141 129,713 Kocaeli
49 Karaman 76,525 105,384 122,809 127,192 132,064 Karaman
50 Körfez 78,707 99,322 119,383 125,012 126,616 Kocaeli
51 Ordu 102,107 112,525 134,005 132,280 135,878 Ordu
52 Siirt 68,320 98,281 117,599 122,463 127,327 Siirt
53 Kızıltepe 60,134 113,143 127,148 125,455 123,762 Mardin
54 Derince 66,141 93,997 113,991 118,130 119,704 Kocaeli
55 Düzce 65,209 56,649 117,605 119,410 121,215 Düzce
56 Tokat 83,058 113,100 127,988 124,496 121,004 Tokat
57 Bolu 61,509 84,565 120,188 120,001 120,021 Bolu
58 Turgutlu 73,634 93,727 111,166 114,483 117,800 Manisa
59 Bandırma 77,444 97,419 110,248 111,494 112,740 Balıkesir
60 Nazilli 80,277 105,665 105,675 108,056 110,437 Aydın
61 Zonguldak 117,975 104,276 107,354 105,979 104,604 Zonguldak
62 Karabük 105,373 100,749 108,994 106,148 103,302 Karabük
63 Siverek 63,049 126,820 108,094 105,475 102,856 Şannıurfa
64 Kırşehir 73,538 88,105 99,832 101,333 105,826 Kırşehir
65 Akhisar 73,944 81,510 96,393 99,423 102,453 Manisa
66 Lüleburgaz 52,384 79,002 95,466 98,128 100,790 Kırklareli
67 Niide 55,035 78,088 100,418 100,418 105,702 Niide
68 Ceyhan 85,308 108,602 103,800 102,040 104,542 Adana
69 Karadeniz Ereeli 66,859 79,486 94,736 98,545 99,298 Zonguldak
70 Cizre 50,023 69,591 90,477 94,076 94,835 Şırnak
71 Salihli 70,861 83,137 96,594 96,449 96,304 Manisa
72 Çanakkale 53,995 75,180 86,544 90,653 94,762 Çanakkale
73 Yalova 65,823 70,118 87,372 91,047 94,722 Yalova
74 Nizip 58,604 71,629 91,486 93,101 94,835 Gaziantep
75 Alanya 52,460 88,346 91,713 92,223 94,316 Antalya
76 Ereeli 74,283 82,633 94,542 93,161 95,058 Konya
77 Giresun 67,604 83,636 89,241 90,034 90,827 Giresun
78 Rize 52,743 78,144 94,800 91,904 96,503 Rize
79 Polatlı 60,158 79,992 91,166 89,024 96,812 Ankara
80 Aarı 58,038 79,764 97,839 91,817 99,276 Aarı
81 Bingöl 41,590 68,876 86,511 86,113 89,224 Bingöl
82 Kartepe 42,080 64,262 74,774 80,221 82,551 Kocaeli
83 Erzincan 91,772 107,175 86,779 86,051 85,323 Erzincan
84 Nevşehir 52,719 67,864 81,688 81,899 84,631 Nevşehir
85 Kastamonu 51,560 64,606 80,582 80,946 86,085 Kastamonu
86 Nusaybin 49,671 74,110 88,296 84,372 83,832 Mardin
87 Çayırova 7,800 24,825 45,085 78,430 82,494 Kocaeli
88 Mardin 53,005 65,072 82,134 81,269 82,449 Mardin
89 Elbistan 54,741 71,500 82,238 81,239 85,642 Kahramanmaraş
90 Bafra 65,600 83,733 85,325 82,593 79,861 Samsun
91 Kilis 84,077 77,670 77,706 78,698 79,690 Kilis
92 Amasya 57,087 74,393 85,851 82,200 86,667 Amasya
93 Manavgat 38,498 71,679 75,163 76,605 81,903 Antalya
94 Kadirli 55,061 65,227 77,379 76,976 78,964 Osmaniye
95 Silopi 23,430 51,199 70,670 73,603 73,400 Şırnak
96 Iıdır 38,917 59,880 75,927 75,824 75,721 Iğdır
97 Soma 49,977 60,674 70,683 73,027 74,158 Manisa
98 Çerkesköy 23,102 41,638 60,907 67,617 69,875 Tekirdaa
99 Viranşehir 57,461 121,382 100,929 87,605 89,940 Şannıurfa
100 Kars 78,455 78,473 76,992 75,291 76,729 Kars
101 Kozan 54,451 75,833 72,463 72,727 74,521 Adana
102 Ödemiş 51,620 61,896 71,219 71,480 73,330 İzmir
103 Yozgat 50,335 73,930 72,183 71,768 71,353 Yozgat
104 Ünye 45,716 61,552 72,867 72,080 74,806 Ordu
105 Fethiye 37,466 50,689 66,271 68,285 70,299 Muula
106 Erciş 40,481 70,881 77,464 73,733 70,002 Van
107 Dörtyol 47,144 53,597 66,082 67,430 68,778 Hatay
108 Muş 44,019 67,927 70,509 69,507 72,774 Muş
109 Çankırı 45,496 62,508 68,596 67,588 66,580 Çankırı
110 Kırıkhan 68,601 63,615 70,543 68,212 65,881 Hatay
111 Söke 50,866 62,384 66,156 65,974 65,792 Aydın
112 Şırnak 25,059 52,743 54,302 59,435 63,664 Şırnak
113 Hakkari 30,407 58,145 57,954 60,891 63,828 Hakkari
114 Kırklareli 43,017 53,221 59,970 61,880 64,265 Kırklareli
115 Başiskele 31,167 49,855 59,993 61,720 62,663 Kocaeli
116 Doobeyazıt 35,213 56,261 69,414 66,423 63,432 Aarı
117 Kuşadası 31,911 47,661 54,663 58,650 62,637 Aydın
118 Ergani 37,365 47,333 61,973 62,287 62,601 Diyarbakır
119 Tavşannı 38,214 47,224 61,841 62,040 62,239 Kütahiya
120 Burdur 56,432 63,363 70,157 66,182 71,611 Burdur
121 Turhal 69,079 95,536 63,181 62,352 61,523 Tokat
122 Yüksekova 28,909 59,662 59,410 60,296 61,182 Hakkari
123 Tatvan 54,071 66,748 55,033 57,976 60,919 Bitlis
124 Reyhannı 42,451 52,135 60,073 60,418 60,763 Hatay
125 Muula 35,605 43,845 52,918 56,619 61,550 Muula
126 Kahta 42,183 60,689 59,570 59,665 59,760 Adıyaman
127 Akşehir 51,746 60,226 63,472 60,765 58,058 Konya
128 Bergama 42,554 52,173 58,212 57,947 57,682 İzmir
129 Erbaa 33,554 45,595 56,810 57,210 57,610 Tokat
130 Bozüyük 33,162 47,469 54,422 55,985 57,548 Bilecik
131 Çarşamba 38,863 49,189 60,714 58,966 57,218 Samsun
132 Mustafakemalpaşa 37,938 46,731 55,818 56,490 57,162 Bursa
133 Patnos 33,759 71,829 67,121 62,068 57,015 Aarı
134 Orhangazi 31,889 44,426 53,189 54,333 55,477 Bursa
135 Bismil 39,834 61,162 57,359 56,390 55,421 Diyarbakır
136 Sorgun 31,179 53,884 44,027 49,528 55,029 Yozgat
137 Keşan 40,656 42,755 54,366 54,189 54,012 Edirne
138 Midyat 29,569 56,669 56,340 54,799 53,258 Mardin
139 Merzifon 40,431 45,613 52,050 52,192 52,334 Amasya
140 Kapaklı 6,142 27,209 41,956 46,760 51,564 Tekirdaa
141 Milas 28,741 38,063 48,896 50,141 51,386 Muula
142 Karacabey 31,665 40,624 52,016 51,642 51,268 Bursa
143 Suruç 40,395 44,421 64,765 57,878 50,991 Şannıurfa
144 Edremit 35,486 39,202 47,383 49,122 50,861 Balıkesir
145 Tire 37,855 42,988 48,565 49,451 50,337 İzmir
146 Fatsa 39,467 63,721 68,917 59,094 49,271 Ordu
147 Bartın 31,974 35,992 47,082 47,999 51,640 Bartın
148 Silifke 46,858 64,827 52,961 50,327 47,693 Mersin
149 Alaşehir 36,649 39,590 45,971 46,544 47,117 Manisa
150 Didim 11,378 25,699 31,746 39,183 46,620 Aydın
151 Serik 23,106 30,579 49,027 47,784 46,541 Antalya
152 Birecik 28,440 40,054 46,304 46,020 45,736 Şannıurfa
153 Karamürsel 24,462 29,353 44,121 44,925 46,132 Kocaeli
154 Karaköprü 2,719 13,227 22,782 34,098 45,414 Şannıurfa
155 Samandaa 29,857 34,641 42,012 43,528 45,044 Hatay
156 Erdemli 30,042 40,175 43,721 43,647 43,573 Mersin
157 Ceylanpınar 33,238 44,258 43,890 43,718 43,546 Şannıurfa
158 Gönen 26,849 36,263 41,811 42,428 43,045 Balıkesir
159 Dilovası 18,590 28,890 40,201 41,455 41,643 Kocaeli
160 Düziçi 31,813 39,097 39,162 40,271 41,380 Osmaniye
161 Uzunköprü 34,741 36,162 41,907 41,165 40,423 Edirne
162 Bitlis 38,130 44,923 43,359 41,404 46,062 Bitlis
163 Biga 20,753 27,549 33,509 36,469 39,429 Çanakkale
164 Seydişehir 42,737 48,372 37,763 38,487 39,211 Konya
165 Silvan 60,731 64,136 47,105 42,736 38,367 Diyarbakır
166 Afşin 28,524 35,834 38,625 38,409 38,193 Kahramanmaraş
167 Burhaniye 21,805 31,227 36,696 37,415 38,134 Balıkesir
168 Suluova 36,223 42,715 37,235 37,266 37,297 Amasya
169 Bucak 27,407 28,833 35,621 35,843 36,065 Burdur
170 Sinop 25,537 30,502 34,755 35,393 36,031 Sinop
171 Develi 32,961 35,084 36,121 36,072 36,023 Kayseri
172 Bulancak 24,172 32,182 37,021 36,505 35,989 Giresun
173 Bor 24,556 29,804 35,151 35,532 35,913 Niide
174 Safranbolu 24,351 31,697 38,334 37,092 35,850 Karabük
175 Akçaabat 26,240 39,102 36,289 35,868 35,447 Trabzon
176 Ayvalık 25,687 31,986 34,651 34,968 35,285 Balıkesir
177 Marmaris 16,361 28,660 28,171 31,450 34,729 Muula
178 Payas 33,443 30,140 32,587 33,547 34,507 Hatay
179 Sungurlu 30,521 35,397 34,227 34,211 34,195 Çorum
180 Beypazarı 26,225 34,441 34,496 34,319 34,142 Ankara
181 Zile 46,090 52,640 36,154 35,017 33,880 Tokat
182 Bilecik 23,273 34,105 45,126 39,453 46,403 Bilecik
183 Kozlu 36,947 30,000 35,132 34,182 33,232 Zonguldak
184 Sandıklı 22,359 37,804 33,856 33,371 32,886 Afyonkarahisar
185 Bodrum 20,931 32,227 28,575 30,688 32,801 Muula
186 Anamur 38,817 49,948 35,789 33,935 32,081 Mersin
187 Bayburt 33,677 32,285 32,546 32,020 32,141 Bayburt
188 Karapınar 26,849 35,285 31,913 31,695 31,477 Konya
189 Niksar 35,201 44,808 34,262 32,675 31,088 Tokat
190 Terme 20,381 25,052 28,411 29,693 30,975 Samsun
191 Ilgın 25,032 26,698 31,178 30,892 30,606 Konya
192 İslahiye 34,607 38,770 31,963 31,204 30,445 Gaziantep
193 Beyşehir 30,412 41,312 32,799 31,598 30,397 Konya
194 Erzin 22,477 25,879 30,035 30,137 30,239 Hatay
195 Bolvadin 44,969 52,398 31,352 30,754 30,156 Afyonkarahisar
196 Tunceli 24,513 25,041 27,091 28,586 30,081 Tunceli
197 Yenişehir 21,210 26,068 28,454 29,128 29,802 Bursa
198 Yerköy 26,248 32,228 31,197 30,335 29,473 Yozgat
199 Çumra 28,781 42,308 28,153 28,798 29,443 Konya
200 Karasu 14,500 24,672 25,607 27,257 28,907 Sakariya
201 Babaeski 22,823 25,559 27,631 28,200 28,769 Kırklareli
202 Malkara 20,180 24,898 27,416 27,997 28,578 Tekirdaa
203 Çan 23,855 28,878 29,172 28,835 28,498 Çanakkale
204 Kumluca 17,166 25,081 31,581 30,015 28,449 Antalya
205 Kurtalan 17,295 24,865 27,561 28,004 28,447 Siirt
206 Ortaca 12,109 16,923 21,634 25,009 28,384 Muula
207 Şereflikoçhisar 38,248 42,083 27,048 27,602 28,156 Ankara
208 Pazarcık 25,154 24,374 29,339 28,582 27,825 Kahramanmaraş
209 Mut 17,600 36,482 31,520 29,477 27,434 Mersin
210 Gölbaşı 29,588 28,656 26,993 27,087 27,181 Adıyaman
211 Tosya 22,810 23,257 26,841 26,956 27,071 Kastamonu
212 Vezirköprü 20,663 23,211 25,852 25,894 25,936 Samsun
213 Boyabat 21,506 24,681 25,885 25,694 25,503 Sinop
214 Osmancık 21,347 28,423 25,206 25,227 25,248 Çorum
215 Besni 26,076 36,123 24,996 25,083 25,170 Adıyaman
216 Sarıkamış 21,743 23,236 17,915 21,438 24,961 Kars
217 Simav 16,110 28,415 25,677 25,149 24,621 Kütahiya
218 Dinar 34,990 35,424 24,340 24,475 24,610 Afyonkarahisar
219 Gümüşhane 26,014 30,270 28,028 26,238 24,448 Gümüşhane
220 Susurluk 18,906 22,305 23,778 24,050 24,322 Balıkesir
221 Akçakale 15,211 32,114 26,877 25,595 24,313 Şannıurfa
222 Kilimni 34,475 24,626 24,275 24,141 24,007 Zonguldak
223 Harbiye 17,248 20,309 24,500 24,147 23,794 Hatay
224 İdil 12,905 19,123 21,329 22,496 23,663 Şırnak
225 Ardeşen 17,340 45,392 26,762 24,965 23,168 Rize
226 Dalaman 15,025 17,607 20,945 22,046 23,147 Muula
227 Gelibolu 18,670 23,127 31,246 27,160 23,074 Çanakkale
228 Erdek 13,246 18,626 20,475 21,660 22,845 Balıkesir
229 Gazipaşa 13,697 16,536 20,149 21,415 22,681 Antalya
230 Akçakoca 13,582 25,560 22,416 22,522 22,628 Düzce
231 Artvin 20,306 23,157 24,502 23,527 24,468 Artvin
232 Çaycuma 16,303 18,734 21,259 21,905 22,551 Zonguldak
233 Çeşme 20,622 25,257 17,950 20,247 22,544 İzmir
234 Kemer 8,449 17,255 16,263 19,342 22,421 Antalya
235 Belen 15,629 18,646 20,303 21,293 22,283 Hatay
236 Saray 13,038 17,769 20,312 21,243 22,174 Tekirdaa
237 İznik 17,232 20,169 22,179 22,170 22,161 Bursa
238 Alaca 20,646 24,983 22,590 22,373 22,156 Çorum
239 Gerede 18,780 25,188 23,310 22,633 21,956 Bolu
240 Devrek 16,442 21,360 25,463 23,654 21,845 Zonguldak
241 Akdaamadeni 12,220 20,312 25,647 23,631 21,615 Yozgat
242 Kaman 26,038 27,962 21,118 21,358 21,598 Kırşehir
243 Serinyol 13,046 15,749 12,517 16,861 21,205 Hatay
244 Kozluk 22,499 27,109 21,651 21,380 21,109 Batman
245 Bulanık 14,988 24,020 20,727 20,889 21,051 Muş
246 Sarıkaya 12,275 22,102 23,171 22,037 20,903 Yozgat
247 Kulu 17,425 28,024 20,496 20,674 20,852 Konya
248 Şarkışla 16,839 20,654 20,851 20,761 20,671 Sivas
249 Korkuteli 13,381 16,521 18,971 19,767 20,563 Antalya
250 Oltu 21,817 23,064 20,162 20,305 20,448 Erzurum
251 Geyve 13,405 17,318 19,802 20,120 20,438 Sakariya
252 İmamoolu 21,484 30,428 21,331 20,848 20,365 Adana
253 Çine 15,201 17,867 20,211 20,277 20,343 Aydın
254 Çivril 11,445 13,749 14,618 17,299 19,980 Denizli
255 Göksun 22,847 30,232 17,008 18,461 19,914 Kahramanmaraş
256 Derik 13,201 19,806 19,535 19,704 19,873 Mardin
257 Hilvan 14,152 16,094 22,181 21,009 19,837 Şannıurfa
258 Çayeli 14,947 22,546 25,205 22,502 19,799 Rize
259 İskilip 19,624 19,648 20,782 20,251 19,720 Çorum
260 Havza 17,962 19,385 21,002 20,337 19,672 Samsun
261 Yahyalı 20,401 22,665 20,227 19,909 19,591 Kayseri
262 Hayrabolu 16,923 18,812 18,667 19,096 19,525 Tekirdaa
263 İncirliova 15,870 17,548 18,335 18,921 19,507 Aydın
264 Kovancılar 10,270 21,255 19,358 19,411 19,464 Elazıı
265 Güroymak 16,613 22,521 19,787 19,580 19,373 Bitlis
266 Muratlı 13,192 18,571 18,915 19,138 19,361 Tekirdaa
267 Malazgirt 19,079 23,697 20,987 20,110 19,233 Muş
268 Diyadin 9,569 13,320 18,990 19,089 19,188 Aarı
269 Emirdaa 21,144 20,508 21,898 20,531 19,164 Afyonkarahisar
270 Alaplı 12,105 18,487 17,984 18,573 19,162 Zonguldak
271 Bostaniçi 2,499 14,364 17,917 18,520 19,123 Van
272 Gediz 14,403 19,375 18,728 18,904 19,080 Kütahiya
273 Sarayköy 15,481 17,760 18,370 18,655 18,940 Denizli
274 Yalvaç 28,028 35,316 20,853 19,822 18,791 Isparta
275 Mahmutlar 4,852 14,463 18,365 18,575 18,785 Antalya
276 Demirci 20,576 21,230 18,642 18,572 18,502 Manisa
277 Ortaköy 19,612 26,961 18,628 18,506 18,384 Aksaray
278 Turgutreis 4,589 6,292 12,613 15,491 18,369 Muula
279 Kara aaç 10,920 16,250 19,379 18,735 18,091 Hatay
280 Yataan 11,890 16,007 17,421 17,724 18,027 Muula
281 Nurdaıı 7,048 10,866 15,084 16,537 17,990 Gaziantep
282 Çiftlikköy 5,750 9,622 15,290 16,634 17,978 Yalova
283 Battalgazi 14,994 15,154 15,847 16,792 17,737 Malatya
284 Çermik 16,531 15,843 17,825 17,520 17,215 Diyarbakır
285 Dargeçit 10,079 16,541 14,118 15,666 17,214 Mardin
286 Genç 11,545 18,345 18,885 18,018 17,151 Bingöl
287 Dursunbey 13,025 14,654 17,701 17,364 17,027 Balıkesir
288 Horasan 14,144 16,151 18,664 17,838 17,012 Erzurum
289 Gümüşhacıköy 14,170 14,057 12,847 14,873 16,899 Amasya
290 Kızılcahamam 12,856 16,195 16,655 16,767 16,879 Ankara
291 Pamukova 10,088 13,200 15,181 16,006 16,831 Sakariya
292 Eiirdir 16,050 16,905 20,340 18,559 16,778 Isparta
293 Şarköy 11,425 16,194 15,523 16,121 16,719 Tekirdaa
294 Buazlıyan 17,970 29,719 15,722 16,209 16,696 Yozgat
295 Hopa 11,507 15,445 17,361 17,024 16,687 Artvin
296 Yeşilli 10,451 19,700 14,635 15,533 16,521 Mardin
297 Dikili 10,023 12,552 14,545 15,530 16,515 İzmir
298 Ahlat 16,742 34,787 22,699 19,551 16,403 Bitlis
299 Ardahan 16,761 17,274 17,446 16,923 16,400 Ardahan
300 Ürgüp 11,040 14,538 15,456 15,912 16,368 Nevşehir
301 Çekmece 7,800 11,824 16,694 16,492 16,290 Hatay
312 Taşköprü 11,454 16,181 16,288 16,226 16,164 Kastamonu
303 Zeytinli 5,614 10,893 14,484 15,313 16,142 Balıkesir
304 Eskil 16,462 22,125 18,276 17,098 15,920 Aksaray
305 Muradiye 11,167 19,702 13,816 14,830 15,844 Van
306 Espiye 10,219 12,990 16,823 16,332 15,841 Giresun
307 Bozyazı 22,168 26,314 15,414 15,618 15,822 Mersin
308 Bigadiç 12,976 14,550 15,638 15,724 15,810 Balıkesir
309 Kırkaaç 21,421 25,093 26,006 20,889 15,772 Manisa
310 Saruhanlı 12,977 13,025 15,151 15,420 15,689 Manisa
311 Demre 13,793 13,900 15,762 15,662 15,562 Antalya
312 Kızılpınar 3,718 7,716 10,968 13,131 15,294 Tekirdaa
313 Pazar 11,068 14,682 16,636 15,922 15,208 Rize
314 Cihanbeyli 15,071 18,306 15,192 15,192 15,192 Konya
315 Marmara ereelisi 5,457 8,779 8,488 11,803 15,118 Tekirdaa
316 Altınoluk 5,219 8,997 11,641 13,365 15,089 Balıkesir
317 Banaz 14,287 16,212 15,405 15,241 15,077 Uşak
318 Görele 21,098 27,214 14,428 14,738 15,048 Giresun
319 Buldan 12,202 13,986 15,066 14,966 14,866 Denizli
320 Elmalı 12,384 14,561 14,038 14,442 14,846 Antalya
321 Araklı 12,141 22,506 22,200 18,395 14,590 Trabzon
322 Of 15,794 25,478 17,529 16,002 14,475 Trabzon
323 Çaldıran 4,780 12,841 16,172 15,311 14,450 Van
324 Şemdinni 7,001 14,177 11,727 13,081 14,435 Hakkari
325 Denizciler 9,280 17,495 16,178 15,276 14,374 Hatay
326 Arhavi 10,048 14,079 16,101 15,194 14,287 Artvin
327 Side 11,333 21,000 6,500 10,382 14,264 Antalya
328 Armutalan 4,727 8,310 15,549 14,881 14,213 Muula
329 Vakfıkebir 21,343 33,394 13,401 13,779 14,157 Trabzon
330 Aybastı 17,143 14,326 14,767 14,456 14,145 Ordu
331 Karakoçan 14,953 23,994 12,903 13,487 14,071 Elazıı
332 Obaköy 6,183 20,040 13,912 13,988 14,064 Antalya
333 Narlıca 4,505 9,378 12,750 13,404 14,058 Hatay
334 Türkoolu 14,608 11,918 13,822 13,933 14,044 Kahramanmaraş
335 Solhan 12,191 14,325 17,895 15,950 14,005 Bingöl
336 Çay 14,147 18,137 14,702 14,353 14,004 Afyonkarahisar
337 Osmaneli 8,704 12,814 13,419 13,641 13,863 Bilecik
338 Kadınhanı 15,907 14,816 14,096 13,967 13,838 Konya
339 Pelitli 3,139 10,615 15,067 14,367 13,667 Trabzon
340 Sürmene 15,453 17,063 13,689 13,670 13,651 Trabzon
341 Kelkit 11,541 19,090 13,219 13,417 13,615 Gümüşhane
342 Pasinler 19,144 22,787 15,950 14,762 13,574 Erzurum
343 Kandıra 10,427 12,641 15,473 14,492 10,427 Kocaeli
344 Kaaızman 15,274 21,685 23,012 18,258 13,504 Kars
345 Suşehri 23,202 25,137 13,941 13,715 13,489 Sivas
346 Ilıca 2,929 16,807 4,467 8,978 13,489 Antalya
347 Sarıgöl 10,677 12,043 13,045 13,216 13,387 Manisa
348 Tirebolu 14,459 16,112 13,672 13,488 13,304 Giresun
349 Başkale 16,418 14,144 15,910 14,601 13,292 Van
350 Bayramiç 10,056 11,988 13,134 13,211 13,288 Çanakkale
351 Karaçulha 5,656 8,574 13,063 13,114 13,165 Muula
352 Korgan 13,171 15,587 12,773 12,967 13,161 Ordu
353 Eşme 10,547 11,615 13,207 13,120 13,033 Uşak
354 Gölhisar 10,434 12,434 13,502 13,255 13,008 Burdur
355 Sındırgı 9,511 10,492 12,668 12,824 12,980 Balıkesir
356 Arsin 8,192 13,038 8,453 10,715 12,977 Trabzon
357 Ortaklar 10,006 12,074 12,973 12,912 12,851 Aydın
358 Bahçe 16,009 18,411 13,641 13,241 12,841 Osmaniye
359 Edremit 4,790 6,481 12,247 12,541 12,835 Van
360 Uludere 6,289 7,928 9,228 11,030 12,832 Şırnak
361 Konaklı 4,794 28,801 12,027 12,396 12,765 Antalya
362 Kocaali 10,131 13,793 13,089 12,921 12,753 Sakariya
363 Çağlayancerit 10,435 12,642 12,454 12,572 12,690 Kahramanmaraş
364 Germencik 12,285 11,596 12,453 12,544 12,635 Aydın
365 Kadıkendi - 263 196 6,404 12,612 Şannıurfa
366 Şarkikaraaaç 12,253 24,502 9,538 11,059 12,580 Isparta
367 Çelebibaaı 4,356 11,629 12,693 12,611 12,529 Van
368 Bünyan 13,653 12,510 12,905 12,705 12,505 Kayseri
369 Çınarcık 7,629 8,953 9,170 10,816 12,462 Yalova
370 Şuhut 12,982 13,630 12,038 12,236 12,434 Afyonkarahisar
371 Tavas 11,777 11,700 13,000 12,709 12,418 Denizli
372 Mucur 11,119 14,676 11,984 12,197 12,410 Kırşehir
373 Beşikdüzü 15,652 29,766 11,641 12,020 12,399 Trabzon
374 Kumru 10,774 18,057 11,856 12,116 12,376 Ordu
375 Nallıhan 11,638 17,181 12,895 12,630 12,365 Ankara
376 Acıpayam 8,054 9,956 12,002 12,154 12,306 Denizli
377 Kınık 17,167 13,136 11,340 11,752 12,164 İzmir
378 Sason 6,847 9,705 10,673 11,363 12,053 Batman
379 Vize 10,518 10,628 11,908 11,966 12,024 Kırklareli
380 Hasköy 10,532 21,342 16,978 14,480 11,982 Muş
381 Finike 6,700 9,746 10,509 11,244 11,979 Antalya
382 Doanşehir 11,046 13,517 10,176 11,015 11,854 Malatya
383 İscehisar 10,071 10,542 11,721 11,773 11,825 Afyonkarahisar
384 Özalp 4,920 6,997 9,402 10,596 11,790 Van
385 Çifteler 11,540 11,883 11,887 11,810 11,733 Eskişehir
386 Kuzuculu 9,709 11,309 10,899 11,279 11,659 Hatay
387 Tömük 9,282 11,921 10,384 11,013 11,642 Mersin
388 Küçükköy 5,797 9,088 6,700 9,164 11,628 Balıkesir
389 Ezine 11,167 13,309 14,125 12,857 11,589 Çanakkale
390 Taşova 10,197 15,556 10,413 10,997 11,581 Amasya
391 Pınarhisar 11,236 11,263 10,253 10,913 11,573 Kırklareli
392 Avanos 10,010 11,921 11,744 11,647 11,550 Nevşehir
393 Yeniceköy 3,672 10,000 11,487 11,509 11,531 Bursa
394 Kargıpınarı 8,677 12,741 11,709 11,590 11,471 Mersin
395 Gördes 9,767 10,809 10,295 10,845 11,395 Manisa
396 Gölköy 18,149 24,162 12,065 11,715 11,365 Ordu
397 Zara 16,353 17,845 12,337 11,835 11,333 Sivas
398 Umurlu 9,157 10,436 11,595 11,439 11,283 Aydın
399 Ondokuzmayıs 6,212 8,928 11,417 11,329 11,241 Samsun
400 Gerze 8,736 10,013 9,985 10,618 11,251 Sinop
401 Datça 5,022 8,108 8,839 10,034 11,229 Muula
402 Pınarbaşı 11,364 12,075 12,654 11,927 11,200 Kayseri
403 Çınar 10,080 13,282 12,725 11,936 11,147 Diyarbakır
404 Ayancık 10,418 10,919 10,991 11,067 11,143 Sinop
405 Lice 12,227 11,927 13,118 12,111 11,104 Diyarbakır
406 Alaçam 12,097 11,950 11,321 11,203 11,085 Samsun
407 Serinhisar 17,112 15,864 10,699 10,870 11,041 Denizli
408 Yalıkavak 3,780 8,000 8,701 9,845 10,989 Muula
409 Yomra 7,335 13,346 9,838 10,404 10,970 Trabzon
410 Yeşilköy 8,562 8,999 10,205 10,575 10,945 Hatay
411 Havran 8,878 10,122 10,531 10,713 10,895 Balıkesir
412 Çukurca 5,205 7,471 7,033 8,957 10,881 Hakkari
413 Bozova 16,745 19,848 14,450 12,657 10,864 Şannıurfa
414 Lapseki 5,789 8,489 10,612 10,727 10,842 Çanakkale
415 Altınova 8,469 10,791 10,273 10,556 10,839 Balıkesir
416 Emet 12,246 19,350 10,198 10,502 10,806 Kütahiya
417 Akçay - 9,039 9,095 9,947 10,799 Balıkesir
418 Divrii 17,664 14,429 11,980 11,388 10,796 Sivas
419 Davutlar 5,960 6,903 9,599 10,123 10,647 Aydın
420 Kara aaç - 5,385 8,462 9,525 10,588 Edirne
421 Derinkuyu 8,580 11,092 10,211 10,399 10,587 Nevşehir
422 Çekerek 10,398 12,339 11,394 10,983 10,572 Yozgat
423 Ermenek 12,592 15,509 10,683 10,609 10,535 Karaman
424 Borçka 6,102 9,008 10,433 10,481 10,529 Artvin
425 Mazıdaaı 9,526 11,194 10,297 10,410 10,523 Mardin
426 Alaçatı 7,187 - 7,206 8,839 10,472 İzmir
427 Keskin 20,044 34,827 11,271 10,853 10,435 Kırıkkale
428 Ahmetli 10,190 11,011 9,517 9,969 10,421 Manisa
429 Şefaatli 13,171 13,728 11,010 10,704 10,398 Yozgat
430 Çamaş 10,430 10,047 9,015 9,699 10,383 Ordu
431 Haymana 9,144 11,313 9,464 9,922 10,380 Ankara
432 Bayat 8,090 7,381 7,460 8,888 10,316 Çorum
433 Büyükyoncalı 4,473 7,335 9,390 9,847 10,304 Tekirdaa
434 Tomarza 11,337 10,963 10,414 10,347 10,280 Kayseri
435 Sultanhanı 8,397 10,104 10,427 10,336 10,245 Aksaray
436 [[|Kepez|Kepez]] 4,282 7,918 10,655 10,434 10,213 Çanakkale
437 Tunçbilek 7,449 5,900 4,317 7,254 10,191 Kütahiya
438 Adilcevaz 10,103 35,174 24,727 17,458 10,189 Bitlis
439 Bozdooan 8,034 8,300 9,277 9,725 10,173 Aydın
440 Gevaş 9,994 10,988 11,042 10,594 10,146 Van
441 Gelinkaya 2,200 6,470 3,341 6,707 10,073 Mardin
442 Aşkale 15,494 15,548 12,842 11,455 10,068 Erzurum
443 Kangal 12,276 12,099 10,989 10,522 10,055 Sivas
444 Turgutalp 5,223 7,437 9,113 9,584 10,055 Manisa
445 Köşk 6,022 8,349 9,544 9,778 10,012 Aydın
446 Yahşihan 5,695 8,215 9,166 9,573 9,980 Kırıkkale
447 Cikcilli - 5,167 7,701 8,831 9,961 Antalya
448 Acarlar 6,554 8,279 9,756 9,823 9,890 Aydın
449 Pozantı 7,892 9,627 9,835 9,859 9,883 Adana
450 Yenice 9,840 11,228 9,897 9,884 9,871 Karabük
451 Sivrihisar 10,490 10,574 10,293 10,080 9,867 Eskişehir
452 Eruh 5,929 7,226 9,450 9,617 9,784 Siirt
453 Gölmarmara 10,976 11,205 9,938 9,857 9,776 Manisa
454 Kulp 7,472 15,825 11,474 10,616 9,758 Diyarbakır
455 Söüt 9,470 12,644 15,761 12,755 9,749 Bilecik
456 Taşucu 6,743 10,466 7,820 8,777 9,734 Mersin
457 Odabaşı 5,070 7,184 10,192 9,961 9,730 Hatay
458 Fındıklı 7,022 11,043 9,909 9,803 9,697 Rize
459 Perşembe 10,979 10,804 10,288 9,943 9,598 Ordu
460 Gölyaka 4,265 8,572 8,007 8,778 9,549 Düzce
461 Şebinkarahisar 23,518 36,713 13,698 11,599 9,500 Giresun
462 Araban 14,275 10,666 9,805 9,651 9,497 Gaziantep
463 Hassa 7,714 9,071 9,117 9,301 9,485 Hatay
464 Akçadaa 10,839 13,432 8,427 8,948 9,469 Malatya
465 Savaştepe 10,053 10,288 9,296 9,366 9,436 Balıkesir
466 Kaynaşlı 5,878 9,439 9,329 9,362 9,395 Düzce
467 Karayılan 13,883 11,187 10,611 9,972 9,333 Hatay
468 Reşadiye 12,321 16,389 8,892 9,108 9,324 Tokat
469 Hizan 5,880 11,067 11,205 10,258 9,311 Bitlis
470 Sarayönü 10,721 10,386 9,053 9,169 9,285 Konya
471 Hani 10,266 10,918 8,292 8,778 9,264 Diyarbakır
472 Palu 7,900 10,103 8,894 9,069 9,244 Elazıı
473 İnebolu 8,350 9,486 9,747 9,465 9,183 Kastamonu
474 Honaz 6,333 7,442 9,239 9,187 9,135 Denizli
475 Gürün 9,886 11,294 10,231 9,680 9,129 Sivas
476 Beşiri 5,456 8,554 8,573 8,829 9,085 Batman
477 Yunak 10,499 12,734 10,107 9,561 9,015 Konya
478 Yeşilhisar 11,904 13,586 9,747 9,376 9,005 Kayseri
479 Avsallar 3,661 8,493 7,849 8,424 8,999 Antalya
480 Yıldızeli 15,249 16,070 9,867 9,430 8,993 Sivas
481 Varto 11,339 16,382 10,764 9,876 8,988 Muş
482 Mavikent 6,224 9,276 8,033 8,510 8,987 Antalya
483 Halfeti 4,128 2,766 10,238 9,609 8,980 Şannıurfa
484 Pertek 5,428 5,737 6,032 7,496 8,960 Tunceli
485 Küçükdalyan 4,866 5,909 8,095 8,525 8,955 Hatay
486 Çerkeş 8,579 15,536 8,572 8,755 8,938 Çankırı
487 Yazıkonak 5,229 12,000 7,922 8,426 8,930 Elazıı
488 Akbez 6,162 6,478 8,986 8,956 8,926 Hatay
489 Karaçoban 7,498 12,683 8,945 8,901 8,857 Erzurum
490 Çatalaazı 13,401 7,945 9,079 8,927 8,775 Zonguldak
491 Tekebaşı 4,851 6,393 8,541 8,706 8,871 Hatay
492 Karataş 9,025 9,189 8,358 8,601 8,844 Adana
493 Konacık - 4,035 8,717 8,775 8,833 Muula
494 Hınıs 16,005 27,504 10,802 9,803 8,804 Erzurum
495 İpsala 9,212 8,471 7,851 8,318 8,785 Edirne
496 Çobanlar 6,675 - 8,630 8,706 8,782 Afyonkarahisar
497 Havsa 9,237 8,081 8,547 8,664 8,781 Edirne
498 Yakınca 10,884 13,727 10,005 9,378 8,751 Malatya
499 Beyoolu 8,439 8,253 8,035 8,388 8,741 Kahramanmaraş
500 Çayırhan 6,211 9,000 8,721 8,719 8,717 Ankara
501 Sahilkent 5,317 7,218 8,211 8,434 8,657 Antalya
502 Gülşehir 8,499 9,377 8,484 8,569 8,654 Nevşehir
503 Darende 11,488 13,908 9,685 9,165 8,645 Malatya
504 Ladik 8,061 9,098 8,640 8,633 8,626 Samsun
505 Koru - - 5,006 6,810 8,614 Yalova
506 Kestel 3,610 - 6,886 7,742 8,598 Antalya
507 Eleşkirt 9,871 15,339 11,194 9,881 8,568 Aarı
508 Sultanköy - - 2,050 5,297 8,544 Tekirdaa
509 Dilek 7,326 8,168 7,443 7,986 8,529 Malatya
510 Yeniçiftlik 3,721 - 5,650 7,063 8,476 Tekirdaa
511 Turunçova 7,371 8,412 8,629 8,549 8,469 Antalya
512 Gözcüler 9,058 7,208 8,273 8,371 8,469 Hatay
513 Sarılar - 3,838 6,550 7,509 8,468 Antalya
514 Köyceez 6,406 7,523 8,466 8,467 8,468 Muula
515 Eynesil 6,713 10,667 7,970 8,216 8,462 Giresun
516 Ladik - - 8,378 8,404 8,430 Konya
517 Aydıncık 7,040 7,941 7,851 8,101 8,351 Mersin
518 Tuzluca 7,698 8,827 11,239 9,790 8,341 Iıdır
519 Çelikhan 8,033 11,306 8,205 8,253 8,301 Adıyaman
520 Söötlü 3,599 7,173 9,435 8,855 8,275 Trabzon
521 Kiraz 7,850 10,001 8,683 8,464 8,245 İzmir
522 Kabala 5,963 9,275 10,951 9,588 8,225 Mardin
523 Dicle 5,414 9,861 12,227 10,219 8,211 Diyarbakır
524 Yenice 7,300 17,199 8,447 8,320 8,193 Mersin
525 Toprakkale 7,993 8,413 7,423 7,803 8,183 Osmaniye
526 Yeşilyurt 9,184 11,998 7,700 7,940 8,180 Malatya
527 Yurtbaşı 5,362 8,014 7,486 7,828 8,170 Elazıı
528 Bostanbaşı 2,212 - 5,337 6,744 8,151 Malatya
529 Yeniceoba 8,128 9,194 7,863 8,003 8,143 Konya
530 Savur 6,244 7,817 8,942 8,500 8,058 Mardin
531 Kale 6,950 7,189 7,713 7,864 8,015 Denizli
532 Savuca 6,277 7,932 8,192 8,063 7,934 Aydın
533 Andırın 7,506 8,311 8,026 7,975 7,924 Kahramanmaraş
534 Keşap 8,208 9,475 8,968 8,443 7,918 Giresun
535 Hekimhan 13,612 13,206 7,708 7,802 7,896 Malatya
536 İsmil 6,576 7,317 5,930 6,909 7,888 Konya
537 Yenice 3,721 4,532 2,867 5,377 7,887 Ankara
538 Narlı 5,401 8,798 8,547 8,215 7,883 Kahramanmaraş
539 Kuyucak 7,779 7,282 7,762 7,813 7,864 Aydın
540 Gürgentepe 18,875 18,313 8,404 8,130 7,856 Ordu
541 Çilimli 3,717 7,147 4,504 6,168 7,832 Düzce
542 Orhaneli 6,434 8,071 7,956 7,888 7,820 Bursa
543 Beldibi 1,376 4,848 8,546 8,160 7,774 Muula
544 Göle 7,542 10,478 7,438 7,588 7,738 Ardahan
545 Aktepe 7,917 8,692 8,007 7,850 7,693 Hatay
546 Ayvacık 5,595 6,475 7,609 7,642 7,675 Çanakkale
547 Çayıralan 7,644 14,046 8,425 8,039 7,653 Yozgat
548 Bozkır 9,472 10,483 6,801 7,217 7,633 Konya
549 Saraykent 6,059 9,224 8,976 8,300 7,624 Yozgat
550 Tonya 11,058 12,666 7,711 7,660 7,609 Trabzon
551 Kavak 5,745 7,871 8,629 8,117 7,605 Samsun
552 Keçiborlu 8,955 10,390 7,283 7,419 7,555 Isparta
553 Çolaklı 5,735 10,719 5,161 6,349 7,537 Antalya
554 Ovaeymir 5,211 6,518 7,049 7,293 7,537 Aydın
555 İçeriçumra 8,517 12,335 7,460 7,465 7,470 Konya
556 Maçka 7,673 10,700 5,063 6,262 7,461 Trabzon
557 Bitez 2.094 5,207 5,217 6,317 7,417 Muula
558 Yaalıdere 4,899 4,336 8,127 7,758 7,389 Giresun
559 Çarşıbaşı 6,649 8,532 7,154 7,266 7,378 Trabzon
560 Duraan 7,432 9,725 7,290 7,332 7,374 Sinop
561 Kozaklı 7,556 7,755 6,771 7,065 7,359 Nevşehir
562 Piraziz 8,201 9,416 7,640 7,483 7,326 Giresun
563 Bekbele 5,478 - 7,482 7,399 7,316 Hatay
564 Şekeroba 4,919 6,225 7,009 7,156 7,303 Kahramanmaraş
565 Arıtaş 9,783 8,690 5,969 6,626 7,283 Kahramanmaraş
566 Atça 7,763 7,660 7,518 7,396 7,274 Aydın
567 Gökçebey 5,862 7,939 7,479 7,376 7,273 Zonguldak
568 Ulukışla 5,545 6,368 4,979 6,124 7,269 Niide
569 Gülüç 5,082 5,955 7,655 7,452 7,249 Zonguldak
570 Altınova 2,176 - 3,429 5,330 7,231 Yalova
571 Sakçagöze 4,579 - 4,389 5,808 7,227 Gaziantep
572 Atayurt 3,600 7,120 7,403 7,310 7,217 Mersin
573 Işıklar 5,014 7,334 7,118 7,135 7,152 Afyonkarahisar
574 Uluborlu 12,947 - 5,817 6,479 7,141 Isparta
575 Göynük 4,266 10,119 5,666 6,401 7,136 Bursa
576 Ilgaz 8,136 - 6,981 7,051 7,121 Çankırı
577 Atakent 4,751 14,553 5,612 6,362 7,112 Mersin
578 Çiçekdaaı 6,468 - 6,604 6,856 7,108 Kırşehir
579 Gökçe 3,148 3,148 6,563 6,831 7,099 Mardin
580 Buharkent 5,795 7,074 6,813 6,955 7,097 Aydın
581 Velimeşe 4,034 5,003 6,485 6,777 7,069 Tekirdaa
582 Şiran 8,147 11,977 7,511 7,261 7,011 Gümüşhane


 
Türkiye Kasabaları
AarıAdanaAdıyamanAfyonkarahisarAksarayAmasyaAntalyaArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaDenizliDiyarbakırDüzceEdirnäElazııErzincanErzurumGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIıdırIspartaKahramanmaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKilisKırıkkaleKırklareliKırşehirKocaeliKonyaKütahiyaMalatyaManisaMardinMersinMuulaMuşNevşehirNiideOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasTekirdaaTokatTrabzonTunceliVanYalovaYozgatÇanakkaleÇankırıÇorumİstanbulİzmirŞannıurfaŞırnak
v  d  e
v  d  e