Hepsi jurnallar

Vikipediya için mevcut tüm günlüklerin birleşik gösterimi. Günlük tipini, kullanıcı adını (büyük-küçük harf duyarlı), ya da etkilenen sayfayı (yine büyük-küçük harf duyarlı) seçerek görünümü daraltabilirsiniz.

Jurnallar
  • 02.20, 28 Büük ay 2023 Raklengo konuşmaa yardımnar, Karamaniyanlar sayfasını oluşturdu ("Karamanlılar, (Yunanca Καραμανλήδες Karamanlides), aslen Anadolu'da yerleşik, Yunanistan ve Türkiye'de Türkçe konuşan, Hristiyan-Ortodoks bir etnik gruptur. Karamanlılar, ağırlıklı olarak Bizanslılara yakınlıkları nedeniyle Hristiyanlığa geçen ve aslen Selçuklular gibi Türkçenin yanı sıra Farsça da konuşan Türk kökenli Oğuzlar olarak kabul edilmektedir. Bugün Türkiye'de yaşayan Karamanlılar kendilerini Selçukl..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 19.40, 27 Büük ay 2023 Raklengo konuşmaa yardımnar, Erkek sünneti sayfasını oluşturdu ("*Erkek sünneti, erkek sünnet derisinin kısmen veya tamamen çıkarılmasıdır. Dünya çapında en sık uygulanan fiziksel müdahalelerden biridir ve genellikle dini ve kültürel nedenlerle, nadiren tıbbi endikasyonla gerçekleştirilir." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.22, 27 Büük ay 2023 Kullanıcı hesabı Raklengo konuşmaa yardımnar otomatik olarak oluşturuldu