Dosye:Bavaria Mulls an End to Solidarity.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipediya saydından

Taman aydınnık(400 × 900 piksel, fayl ölçüsü: 83 KB, MIME tipi: image/png)


Wikimedia Commons logo Bu dosya Wikimedia Commons'da kullanılıyor . Dosyanın açıklaması aşağıdadır.
Commons serbest telifli medyaların bulundurulduğu bir medya havuzudur. Yardım edebilirsiniz.
Açıklama Bavaria Mulls an End to Solidarity. A Polandball comic commeting on Bavaria's plans to challenge payment transfers to poorer German states news link
Tarih
Kaynak http://polandball-news.blogspot.de/2012/07/bavaria-mulls-end-to-solidarity.html
Yazar Bernd
Nazi symbol Yasal uyarı
Bu görüntü dosyası, Almanya'nın geçmişteki nasyonal sosyalist (NSDAP/Nazi) yönetimi, bu yönetimle yakın ilişki içinde bulunmuş bir örgüt ya da Almanya Federal Anayasa Mahkemesi tarafından yasaklanmış başka herhangi bir gruba ait bir sembolü içermektedir.

Almanya sınırları içinde yasaklanmış örgütlere ait sembollerin (örneğin Nazi svastika sembolü) kullanımı ayrıca Almanya, Avusturya, Macaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Brezilya ve diğer bazı ülkelerde, kullanıldığı bağlama göre yasa dışı olabilir. Bu konuda Almanya ceza yasasının (StGB) 86a paragrafı ve Polonya ceza yasasının 256 numaralı maddesi (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553) yürürlüktedir.

Creative Commons CC-Zero Bu dosya Creative Commons Evrensel Kamu Malı İthafı altındadır.
Bu çalışmayı oluşturan kişi bu senet ile eser hakkında tüm dünya çapında telif hakkı yasaları kapsamında, yasalar tarafından izin verilen ölçülerde ve diğer benzer tüm haklarından feragat etmiş ve kamu malı olarak nitelendirmiştir. Siz bu çalışmayı ve eseri hiç bir izin almadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere kopyalayabilir, değiştirebilir ve serbestçe dağıtabilirsiniz.

Aslen http://polandball-news.blogspot.de/ adresinde paylaşılan bu dosya, 19 Temmuz 2012 tarihinde hizmetli veya inceleyici olan tarafından gözden geçirildi ve belirtilen tarihte belirtilen lisans altında erişilebilir olduğu doğrulandı.

Note: This license review confirms that the source website states "All comics: CC zero" and provides the standard recommended Creative Commons icon and link to https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0. Consequently {{Cc-zero}} is the correct license to be applied for all comics uploaded to Wikimedia Commons with polandball-news.blogspot.de as the declared and verifiable source.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen Türkçe

CC0 Türkçe

kuruluşu Türkçe

18 Orak ay 2012

ortam türü Türkçe

image/png

e8eccc741b860ada2b0d42d8384f8afb7ecfb12d

tespit yöntemi Türkçe: SHA-1 Türkçe

dosya boyutu Türkçe

85.290 Bayt

boyu Türkçe

900 piksel

genişliği Türkçe

400 piksel

Fayl istoriyası

Fayl istoriyasın görmää deyni Gün/Zaman bölümündeki dataları tıklayınız.

Gün/ZamanKüçük resimMasştablarKullanıcıKommentariya
Şindiki20.16, 19 Orak ay 201220.16, 19 Orak ay 2012 versiyası için küçültülmüş halı400 × 900 (83 KB)Russavia{{Information |Description=Bavaria Mulls an End to Solidarity. A Polandball comic commeting on Bavaria's plans to challenge payment transfers to poorer German states [http://www.spiegel.de/international/germany/press-review-on-bavaria-s-decision-to-sue...

Bu fayla page links baalantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Pätret detalları