Dosye:Lion waiting in Namibia.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipediya saydından

Taman aydınnık(1.280 × 960 piksel, fayl ölçüsü: 307 KB, MIME tipi: image/jpeg)


Wikimedia Commons logo Bu dosya Wikimedia Commons'da kullanılıyor . Dosyanın açıklaması aşağıdadır.
Commons serbest telifli medyaların bulundurulduğu bir medya havuzudur. Yardım edebilirsiniz.

Özet

Açıklama
العربية: أسد (Panthera leo) مستلق في ناميبيا تعليق المصور: كنت أقف على منصة للرؤية بعيدة حوالي 25 متر. ولم يكن يفعل شيئا على الإطلاق عدا الظهور بمنظر ملكيّ. كان هناك بعض اللبؤات في أسفل الطريق أيضا تزأر وتتسابق لكنها كانت في الظل لذا لم أستطع إلتقاط صور جيدة لها. [...] كانت تلك الأسود من أوكونجيما أفريكات.وهي مؤسسة تعتني بالسنوريات المصابة أو الميتمة إلى أن يمكن إعادتها إلى البرية مجددا. وهم أيضا يعلمون المزارعين أساليب تربية الماشية مع السنوريات الكبيرة.
English: Lion (Panthera leo) lying down in Namibia. Photographer's comment: "[I was] standing on a viewing platform about 25m away. He wasn't doing much at all other than looking regal. There where [sic] some lionesses down below growling and pacing but they were in the shade so I didn't get very good pictures of them. [...] They were from Okinjima AfriCat foundation who look after injured or orphaned cats until they can be returned to the wild. They also educate farmers on practices on how to raise stock with large cats."
Français : Lion (Panthera leo) allongé (Namibie). Commentaires du photographe: [J'] étais sur une plateforme d'observation à 25 mètres environ. Il ne faisait pas grand chose à part régner. Il y avait des lionnes qui trottaient et feulaient, mais elles étaient à l'ombre et je n'ai pas pu faire de belles photos.[...] Ils venait de la réserve d'Okonjima appartenant à Africat, une fondation qui soigne des félins blessés ou orphelins jusqu'à ce qu'ils soient capables de retourner à une vie sauvage. La fondation enseigne aussi aux fermiers des environs des pratiques d'élevage adaptées aux zones ou vivent de grands félins.
Русский: ЛежащийЛев в Намибии.Комментарий фотографа: [Я]стоял на смотровой площадке в 25 метрах от него. Он ничего не делал, только царственно смотрел. Ниже там было несколько львиц, но они были в тени, поэтому у меня не получилось их хорошего изображения. [...]Они были из Окинджима АфриКэт,организации,которая присматривает за ранеными или осиротевшими кошками, пока они не смогут вернуться в природу.
Tarih Taken on 21 August 2004
Kaynak Flickr: The King.
Yazar Kevin Pluck
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
w:tr:Creative Commons
atıf
Bu dosya, Creative Commons Atıf 2.0 Genel lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
Özgün hali Flickr'de yayınlanan bu resim, November 29th, 2006 tarihinde bir hizmetli veya lisans inceleyicisi Dodo tarafından, Flickr'da o tarihte belirtilen lisans altında yayınlandığı incelendi.
Görsel of the year
Görsel of the year
Günün görsel
Günün görsel
Former Featured picture

Wikimedia CommonsVikipediya

Bu dosye 2006 yılının en iyi dosye adayı olmuştur.
Bu dosye (en) , 1 tarihinde günün dosye seçilmiştir.
Bu resim, Wikimedia Commons (Featured pictures) eski seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir .

Vikipediya
 Bu resim, Arapça Vikipedi'de (صور مختارة) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir .
 Bu resim, Azerbaycan dili Vikipedi'de (Seçilmiş şəkillər) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir .
 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir .
 Bu resim, Farsça Vikipedi'de (نگاره‌های برگزیده) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir .

Bundan daha iyi kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
a male lion sitting in a grassy field

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen Türkçe

grass İngilizce

yaratıcı Türkçe

Vikiveri ögesi olmayan bir değer

Flickr Türkçe

yayın tarihi Türkçe: 27 Çiçek ay 2005

kuruluşu Türkçe

26 Orak ay 2004

0,0025 saniye

odak oranı Türkçe

3,7

63 milimetre

ISO hızı Türkçe

50

nedir Türkçe

fotoğraf Türkçe

ortam türü Türkçe

image/jpeg

Fayl istoriyası

Fayl istoriyasın görmää deyni Gün/Zaman bölümündeki dataları tıklayınız.

Gün/ZamanKüçük resimMasştablarKullanıcıKommentariya
Şindiki13.19, 4 Hederlez 200613.19, 4 Hederlez 2006 versiyası için küçültülmüş halı1.280 × 960 (307 KB)FlickrLickr{{flickr| |title=The King |description=Lion lying down in Namibia |photographer=yaaaay |photographer_location= |photographer_url=http://flickr.com/photos/27109510@N00 |flickr_url=http://flickr.com/photos/27109510@N00/11232963 |taken=2004-07-26 05:55:52 |r

Bu fayla page links baalantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Pätret detalları