Şablon:Koruma-taşıma

Vikipediya saydından
Belgeleme Belgeleme


Kullanım

  • Normal şablon için {{koruma-taşıma}} kodunu kullanın.
  • Silinme tartışmasına bağlantı vermek için {{koruma-taşıma|sas=Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Örnek}} kodunu kullanın.
  • Spesifik bir bitiş tarihi için {{koruma-taşıma|bitiş=<gün> <İngilizce ay adı> <yıl>}} kodunu kullanın. Bitiş parametresi değerine örnek olarak 24 December 2011 verilebilir. Şablonun yapısı gereği ay değerinin İngilizce olarak girilmesi zorunludur.
  • Şablon, standart olarak sayfanın sağ üst köşesinde bir asma kilit sembolü görüntüler. Bunun yerine sayfanın üst ortasında bir bilgi kutusu görüntülemek istiyorsanız {{koruma-taşıma|küçük=hayır}} kodunu kullanın. Kullanıcıya açıklama yapılmasının önemli olduğu durumlarda bu yönteme başvurulmaktadır.

(UTC) otomatik olarak eklenecektir.

Bu şablonu sadece taşıma korumasına alınmış sayfalarda kullanın. Sayfaları sadece hizmetlilerin koruma altına alabileceğini unutmayın. Bu şablonun herhangi bir sayfaya eklenmesi, söz konusu sayfayı taşıma korumasına almayacaktır.

Bu şablon, eklendiği sayfaları Kategori:Taşıma korumasına alınmış sayfalar ve Kategori:Koruma süresi sona ermiş sayfalar'ın altına yerleştirecektir
Diğer sayfalar da isim alanlarına göre Kategori:Taşıma korumasına alınmış proje sayfaları, Kategori:Taşıma korumasına alınmış kullanıcı ve kullanıcı mesaj sayfaları veya Kategori:Taşıma korumasına alınmış tartışma sayfaları'nın altına yerleştirilecektir.

Ayrıca bkz

Politika - {{koruma-ana}} Tam Yarı Taşıma
Genel: {{koruma}} {{koruma-taşıma}}
Anlaşmazlık: {{koruma-anlaşmazlık}} Şablon:N/A {{koruma-taşıma-anlaşmazlık}}
Vandalizm: {{koruma-vandalizm}} {{koruma-taşıma-vandalizm}}
Yüksek trafiğe sahip şablonlar: {{koruma-şablon}} Şablon:N/A
VP:YİB: Şablon:N/A {{koruma-yarı-yib}} Şablon:N/A
Uzun süreli: Şablon:N/A {{koruma-yarı-süresiz}} {{koruma-taşıma-süresiz}}
Tartışma sayfası bilgisi: {{Koruma-tartışma-süresiz}} {{Koruma-tartışma-geçici}} Şablon:N/A
Oluşturma koruması: {{koruma-oluşturma}} Şablon:N/A